Παραλία γυμνιστών στην Αθήνα (Λιμανάκια)

English

Η παραλία γυμνιστών στα λιμανάκια είναι ένα πολύ όμορφο σημείο για να ευχαριστηθείτε τη ζέστη από να υποφέρετε στην πόλη. Έχει πολλές λείες πλάκες και μερικές κρυμμένες γωνιές για μια ρομαντική ατμόσφαιρα ακόμα κι αν η παραλία είναι γεμάτη. Ο κόσμος μπορεί να είναι ποικίλος και από διάφορες χώρες, κυρίως χαρούμενοι. Το νερό είναι ζεστό από τον Απρίλιο ως τον Οκτώβρη, ακόμα και όταν βρέχει. Και η θαλάσσια ζωή πολύ όμορφη, με ψάρια με τα χρώματα του ουράνιου τόξου (σε συμφωνία με την πλειοψηφία των επισκεπτών της παραλίας). Άλλη μια ευχάριστη έκπληξη, που είδαμε μία φορά εκεί, ήταν μια μέδουσα.
Έτσι, είναι θαυμάσια η παρατήρηση του βυθού με μάσκα, αλλά βγαίνοντας από το νερό χρειάζεται προσοχή για τους αχινούς, καλύτερα να φοράτε μάσκα.

Στο κοντινότερο λιμανάκι της πόλης,στο οποίο μπορείς να κάνεις βουτιά από τα βράχια. Φαίνεται αρκετά ψηλά? Ε, δείτε το και από πάνω! Με διασκεδαστική διάθεση, την μέρα που πήραμε το κουράγιο να πηδήξουμε από τα βράχια, υπήρχε στη διπλανή λίμνη της Βουλιαγμένης διαγωνισμός των 12 καλύτερων καταδυτών βράχου. Εμείς δεν μπορούσαμε πραγματικά να συγκριθούμε μαζί τους, απλώς βουτήξαμε με έναν πιο φυσικό τρόπο, από τα βράχια και όχι από πλατφόρμα (γιατί άραγε το απόκαλούν κατάδυση βράχου) και χωρίς μαγίο ) (τα σπάσαμε λίγο, αλλά άξιζε!). Λοιπόν έτοιμοι?! Περίμενετε! υπάρχει ένας ανυποψίαστος κολυμβητής από κάτω. Έτοιμος! Φύγαμε! Και να το βίντεο.

Για να φτάσετε από το κέντρο της Αθήνας χρησιμοποιείστε το λεωφορείο express Ε22 (από Πανεπιστήμιο ή Σύνταγμα ή από τη Γλυφάδα το λεωφορείο 115 ή 116 για το δεύτερο λιμανάκι (Β’ Λιμανάκια).
Greek text by Alexandros

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s